Bloomy Belles virágcserépbaba többféle változatban
-8%

Bloomy Belles virágcserépbaba többféle változatban

Akciós ár: 2290 Ft Normál ár: 2490 Ft
Egységár: 2290 Ft / db
Termékkód: MH-BB001D3

Melyik baba fog kikelni a virágcserépből? A Virágzó szépségek meglepetés baba egy virágcserépbe bújt vidám plüssbaba, kiegészítőkkel és egy tasak igazi virágmaggal.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Bloomy Belles virágcserépbaba többféle változatban bemutatása

Melyik baba fog kikelni a virágcserépből? A Virágzó szépségek meglepetés baba egy virágcserépbe bújt vidám plüssbaba, kiegészítőkkel és egy tasak igazi virágmaggal. A babát kiegészítőkkel tudod még divatosabbá tenni, a csomagban lévő magokat ültesd el virágföldbe, idővel ki fognak nyílni! A Virágzó szépségek meglepetés baba zsákbamacska csomagolású, csak kinyitás után derül ki, melyik baba van a csomagban. A Virágzó szépségek meglepetés baba mérete: kb. 8 cm. Kép illusztráció, az ár egy darab babára vonatkozik, melyet bármelyik változatban szállíthatjuk!

Kategória:
Szín:
Anyag:
Márka:
Nem:
Kiszerelés:

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!  

További részletek >>

Hasonló termékek (kategória)