Hairdorables Imádnivaló nagy hajú meglepetés baba
ÚJ

Hairdorables Imádnivaló nagy hajú meglepetés baba

Ár: 6990 Ft Egységár: 6990 Ft /db
Termékkód: TMY-JPL23600/R-54741

Készíts csodálatos hajkoronákat a gyűjthető babának! A Hairdorables imádnivaló meglepetés hajas baba a legcsodálatosabb, legédesebb játékbaba, akivel valaha is találkoztál!

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Hairdorables Imádnivaló nagy hajú meglepetés baba bemutatása

Készíts csodálatos hajkoronákat a gyűjthető babának! A Hairdorables imádnivaló meglepetés hajas baba a legcsodálatosabb, legédesebb játékbaba, akivel valaha is találkoztál! A babák gyönyörű sminkkel, és a végtelenségig változtatható hajtincsekkel érkeznek, és már alig várják, hogy új divatot teremts velük. A csomagban a baba mellett 11 darab különféle csillogó kiegészítőt találsz, amikkel még varázslatosabbá teheted az így is imádnivaló babát! A Hairdorables babák összesen 36-an vannak, közöttük találhatsz két ritka, és egy nagyon ritka hosszú hajú játékbabát is, valamint exkluzív, csodálatos kiegészítőket is! Csak húzd meg a fület a doboz tetején, és már meg is láthatod a baba szobáját, amit be tudsz neki rendezni. Készíts egyedi frizurákat az imádnivaló babának, vagy utánozd le Noah, a Hairdorables babák kitalálójának hajkészítési ötleteit! A Hairdorables imádnivaló meglepetés hajas baba mérete: kb. 15 cm, a készlet meglepetés csomagolású. 

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!  

További részletek >>

Hasonló termékek (kategória)