Műanyag magas kismotor - többféle színben

Műanyag magas kismotor - többféle színben

Ár: 3690 Ft Egységár: 3690 Ft / db
Termékkód: R-55335
Kategóriák:

Különleges kialakítású motor a nagyobb versenyzőknek! A műanyag magas kismotor nagyon könnyű szerkezetű, mégis jól irányítható.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Műanyag magas kismotor - többféle színben bemutatása

Különleges kialakítású motor a nagyobb versenyzőknek! A műanyag magas kismotor nagyon könnyű szerkezetű, mégis jól irányítható. A gyerek ahogy hajtja magát a motoron, erősödik a lába és az egyensúlyérzéke, ha előzni akar, csak meg kell nyomnia a dudát. A Műanyag magas kismotor többféle színben, fiús és lányos változatban is kapható. 60 x 26 x 48 cm. Beülési magasság: 31 cm. Kép illusztráció, a játék színe eltérhet a képen láthatótól, melyet bármelyik változatban szállíthatjuk!

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!  

További részletek >>

Hasonló termékek (kategória)