PlusPlus Basic Mix építőjáték - alapszínek cső, 100 darabos

PlusPlus Basic Mix építőjáték - alapszínek cső, 100 darabos

Ár: 1790 Ft Egységár: 1790 Ft / db
Termékkód: R-41836

A PlusPlus készlet elhozza az építés vadonatúj világát. A PlusPlus 100 darabos Basic Mix alapszínekből készíthetsz traktort, házat, kerítést vagy fákat.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

PlusPlus Basic Mix építőjáték - alapszínek cső, 100 darabos bemutatása

A PlusPlus készlet elhozza az építés vadonatúj világát. A PlusPlus 100 darabos Basic Mix alapszínekből készíthetsz traktort, házat, kerítést vagy fákat. Ez azonban még nem minden! Az elemek egyszerű formája a lehetőségek végtelen tárházát kínálja. Készítsd el a vidék 2D-s mozaiklátképét vagy csinálj egy 3D modellt. A kreatív formákból íveket is ki lehet alakítani. A dán gyártók precizitásának köszönhetően minden elem kompatibilis egymással. Csak engedd szabadon a képzeletedet, és kezdődhet is a vidám építés.

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!  

További részletek >>