Rastar Porsche 911 lábbal hajtós kisautó - többféle színben

Rastar Porsche 911 lábbal hajtós kisautó - többféle színben

Ár: 19790 Ft Egységár: 19790 Ft / db
Termékkód: R-82153
Kategóriák:

Versenyezz és száguldozz Porsche 911-es járgányon! A Porsche 911 lábbal hajtós kisautó nagyon erős műanyagból készült, gyönyörű kidolgozású, szépen mintázza az eredeti Porsche 911 sportautót.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Rastar Porsche 911 lábbal hajtós kisautó - többféle színben bemutatása

Versenyezz és száguldozz Porsche 911-es járgányon! A Porsche 911 lábbal hajtós kisautó nagyon erős műanyagból készült, gyönyörű kidolgozású, szépen mintázza az eredeti Porsche 911 sportautót. A bébitaxi kormányát 45 fokban lehet jobbra-balra fordítani, a gyerek könnyedén meg tudja tanulni a kormányzás művészetét. A Porsche 911 lábbal hajtós kisautó erősíti a gyerek lábait, a kormányon lévő dudával még jelezni is tudja a közeledtét! A Porsche 911 lábbal hajtós kisautó fehér, sárga és piros színben kapható. Méretek: 71 x 31 x 30 cm. Ülés magassága: 23 cm. Kép illusztráció, a játék színe eltérhet a képen láthattól, melyet bármelyik változatban szállíthatjuk, ha külön nem jelzi, az ár egy darab termékre vonatkozik!

Kategória:
Anyag:
Márka:
Nem:

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!  

További részletek >>

Hasonló termékek (kategória)